martini gradnja

Delhaize

Marketing Team

Martini Gradnja angažovana je na izradi i montaži AB konstrukcije za objekat kompanije Delhaize-Ahold u Novoj Pazovi. Ukupna površina objekta iznosi 4.646 m2. Radovi su u toku i napreduju u skladu sa svim ugovorenim parametrima

Delta Agrar

Marketing Team

Martini Gradnja angažovana je na izradi i montaži AB konstrukcije za objekat kompanije Delta Agrar u Novoj Pazovi. Ukupna površina objekta iznosi 3.767 m2. Radovi su u toku i napreduju u skladu sa svim ugovorenim parametrima.

 

Aktuelni radovi; Mlekara Granice; Avgust 2020

Mlekara Granice

Marketing Team

Martini Gradnja angažovana je na izradi i montaži AB konstrukcije za Mlekaru Granice iz Mladenovca. Ukupna površina objekta iznosi 1.065 m2. Radovi su uspešno okončani u julu 2020. godine, u skladu sa svim ugovorenim parametrima.

Otvoren novi pogon kompanije u Inđiji

Marketing Team

U nedelju, 14.juna smo u okviru našeg sedišta u Inđiji otvorili novi, automatizovani proizvodni pogon ukupne površine od preko 18.000 metara kvadratnih. Otvaranje novog pogona u skladu je sa kontinuiranim rastom i dinamikom investiranja, a ceremoniji otvaranja su, pored brojnih poslovnih partnera i prijatelja kuće, prisustvovali predsednica Vlade Republike Srbije Ana Brnabić i predsednik Opštine Inđija Vladimir Gak.

Dinamika rada u novonastaloj situaciji

Marketing Team

Naša kompanija nastavlja sa radom u datim okolnostima. Mere predostrožnosti koje je propisala Vlada Republike Srbije primenjuju se i poštuju. Gradilišta koja su u kriznim zonama trenutno ne rade, dok se na ostalim održava kontinuitet u skladu sa određenim merama.

Fertico

Marketing Team

Kompanija „Martini“ je angažovana na poslovima izgradnje i montaže stubova za kompaniju Fertico iz Inđije površine objekta 6000 m2.

Proširenje kapaciteta u Martini Gradnji

Martini Gradnja

Marketing Team

Kompanija „Martini Gradnja“ je zbog povećanog obima posla i dugoročnog planiranog razvoj počela sa izgradnjom proizvodnog pogona površine 20.000m².

Proširenje kapaciteta u Martini Gradnji Proširenje kapaciteta u Martini Gradnji Proširenje kapaciteta u Martini Gradnji Proširenje kapaciteta u Martini Gradnji Proširenje kapaciteta u Martini Gradnji Proširenje kapaciteta u Martini Gradnji

martini gradnja

Stop Shop

Marketing Team

Kompanija „Martini“ je angažovana na poslovima izgradnje i montaže stubova za kompaniju Stop Shop iz Požarevca površine objekta 2.400 m2.

Aerion

Marketing Team

Kompanija „Martini“ je angažovana na poslovima izgradnje i montaže stubova za kompaniju Aerion iz Nove Pazove površine objekta 2.120 m2.

Proširenje kapaciteta u Martini Gradnji

Proširenje kapaciteta u Martini Gradnji

Marketing Team

Kompanija Martini Gradnja je zbog povećanog obima posla i dugoročnog planiranog razvoj počela sa izgradnjom proizvodnog pogona površine 20.000m².


Proširenje kapaciteta u Martini Gradnji

Proizvodni pogon se gradi u Inđiji, pored postojeće hale. Osim izgradnje objekta postavlja se i nova betonska baza kapaciteta 2,5m3/min. dok je planirano povećanje ukupnog proizvodnog kapaciteta za 100%.

1 2 3 5