martini gradnja

Sava Coop

martini

Kompanija „Martini“ je angažovana na poslovima izgradnje i montaže stubova za kompaniju Sava Coop iz Novog Sada površine objekta 24.100 m2.

martini gradnja

Cablex

martini

Kompanija „Martini“   je angažovana na poslovima izgradnje i montaže stubova za kompaniju Cablex iz Platiceva površine objekta 5.172 m2.

Terra

martini

Kompanija „Martini“ angažovana je na poslovima izgradnje i montaže stubova za kompaniju Terra iz Inđije ukupne površine 3.700 m2.

Meridijan

martini

Kompanija „Martini“ angažovana je na poslovima izgradnje i montaže stubova za kompaniju Meridijan iz Krnješevaca ukupne površine  3.535 m2.

CPT

martini

Kompanija „Martini“  ponovo je angažovana na poslovima izgradnje i montaže stubova za kompaniju CPT iz Šimanovca površine objekta 13000 m2 i površinu galerija 1000 m2.

martini gradnja

Norma

martini

Kompanija „Martini“ angažovana je na poslovima izgradnje i montaže stubova za kompaniju Norma iz Bečeja ukupne površine  7.230 m2.

martini gradnja

UM IMG

martini

Kompanija „Martini“ angažovana je na poslovima izgradnje i montaže stubova za kompaniju UM IMG iz Zrenjanina ukupne površine 734,45 m2.

roaming

Roaming

martini

Kompanija „Martini“ angažovana je na poslovima izgradnje i montaže stubova za kompaniju Roaming iz Beograda ukupne površine 11.000 m2.

martini gradnja

Nest

martini

Kompanija „Martini“ angažovana je na poslovima izgradnje i montaže stubova za kompaniju Nest iz Užica ukupne površina 6.970 m2.

1 2 3 4